Oare nu te-ai saturat sa stai cate 7-8 ore sa astepti redeem-ul iar dupa aceste ore de stat si de asteptat sa nu te alegi cu nimic?Hai sa marim sansele de castig si poate ne capatam cu ceva

Urmeaza acesti simpli pasi si incepe sa castigi:

1.Obtine statutul de membru Z-list. Nu numai ca vei castiga un tricou dar de asemenea vei obtine prioritatea la urmatorul restock. Cu aceasta prioritate vei reduce numarul competitorilor cu cel putin cateva milioane:D. Asta chiar diferenta!!!Asa ca invitati prietenii, rudele si devino membru. Odata ce ai invitat 20 de prieteni vei primi e-mail cum ca ai devenit membru Z-list.Configureaza-ti profilul la ” My account” in partea de dreapta -sus a paginii principale Lockerz iar tricoul tau va fi trimis!!!

Un alt avantaj de a fi membru Z-list este ca punctele tale se vor dubla. Asa este m in loc de 4 puncte zilnice vei primi 8

2.Fii la curent cu data si ora restock-ului - ACEST LUCRU ESTE FOARTE IMPORTANT! Fii sigur ca verifici zilnic pagina lor de Facebook pentru noutatile zilnice sau urmeaza-i p Twitter si verifica aceleasi actualitati. Vei avea nevoie sa stii exact data si ora urmatorului restock( de obicei in acceasi zi cu redeem-ul se anunta ora. Abatere de la aceasta regula este restockul din luna ianuarie cand nu este anuntat).

Sfat:Trucul este sa nu spui nimanui odata ce afli data si ora deoarece vei reduce din concurenta.Am dreptate?

3. Conectare rapida la internet. O problema pe care lumea o are in momentul redeemului este aceea ca site-ul se blocheaza pentru ei…acest fapt se datoreaza numarului mare de utilizatori care incearca sa intre pe site intr-un moment, in jur de cateva milioane.O modalitate de a repara aceasta problema este sa ai o conextiune la internet mult mai rapida. Acum nu spun sa iti modifici contractul la internet cu unul foarte mare doar pentru acest eveniment dar poate sa te duci la cineva in vizita cu o conexiune mai buna sau sa imprumuti dak e modem.

4.Tastarea.In scopul de a obţine ceea ce doresti cu adevărat vei avea nevoie de MÂINI rapide.Aceasta include dactilografierea si clik-uitul:P. Pentru a practica viteza de scriere cel mai bun lucru este ca, cu o ora sau 2 inainte de restock este sa iti deschizi notepad-ul si sa repeti urmatoarele lucruri: Prenumele, Numele, Adresa, Orasul, Statul ( la noi e RO) . codul postal si tara.

Asigura-te ca apesi tasta TAB de fiecare data dupa ce ai completat un set de informatii si in acest fel te va trece la o alta caseta de completat in “cererea de rascumparare”.

Inainte de a trimite cererea de rascumparare trebuie sa completezi casuta de siguranta…Arata in genul acesta:

Este generat aleatoriu, astfel încât nu se poate practica pe acest lucru, aveţi nevoie de o scriere rapida.

5. Reactualizarea paginii cu premiile la momentul potrivit. Esti aprope acolo.Acum, pagina Lockerz nu se actualizează automat atunci când premii sunt stocate, astfel încât oamenii au tendinţa de a APASA IN CONTINU BUTONUL REFRESH. Acest lucru nu trebuie facut si prin urmare poti primi BAN TEMPORAR.

Cum voi sti cand trebuie sa dau refresh?Ei bine, va trebui să urmezi Lockerz pe Twitter sau s te alaturi grupului Lockerz pe Facebook. Cand Lockerz are o zi de restock , va updata de fiecare data pagina d p facebook si twitter.( cu exceptia lunii ianuarie cand e surpriza) iar aici trebuie sa verifici. Înainte de restock ei vor actualiza mereu spunand “Going Live în x minute” sau ceva de genu. Acesta este momentu cand iti pornesti cronometrul, iti pregatesti degetele pt tastat si speri pentru premiul visat. Odata ce a trecut de termenul X pe care locker la specificat, incepi sa dai refresh. Unii cred ca daca dai refresh la pagina cu produsul pe care vrei sa-l iei e mai rapid, se inseala! Inainte ca Lockerz sa faca restock ei scot toate produsele anterioare si incarca pe cele noi, aceasta înseamnă că adresa URL a paginii nu va fi corect. Ar trebui dat REFRESH pe aceste pagini:

^^^^^^PENTRU ELECTRONICE ^^^^

^^^PENTRU CELE MAI TARI BRAND-URI^^^

^^^PENTRU “EXPERIENTE”^^^

Acum trebuie să stai confortabil şi sa aşteptaţi ca echipa Lockerz sa faca Restock-ul!! Atunci cand clipa va veni apasa pe produsul pe care il doresti si completeaza formularul de rascumparare, apasa pe SUBMIT si GATA!!! Pagina tinde sa se blocheze atunci cand completezi formularul de rascumparare , asa ca la apasara butonul SUBMIT pagina se va bloca si va fi OFFLINE NU TE PANICA. Apasa butonul refresh si asteapta ca formularul sa fie primit. Pentru a verifica daca ai castigat premiul intra pe mail si verifica.Daca Lockerz a primit formularul tau de rascumparare vei primi un mail cu ceva similar:Sper ca am ajutat cu cresterea sanselor voastre de castig, sper sa prindeti premiul dorit si mult succes in redeem-urile ce vor urma!!!!!!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

top
Director web